Indlægget indeholder reklame links:

Reklame links: 1. H&M/HER, 2. Arket/HER, 3. H&M/HER, 4. Arket/HER, 5. H&M/HER, 6. H&M/HER, 7. Arket/HER, 8. Arket/HER

Jeg ville elske at hoppe i dette look på en kølig oktoberdag – det er både casual og fint samtidig med, at det er tilpas praktisk til en tur på legeplads efter børnehave/vuggestue. :) Det er mit kriterie i øjeblikket, haha… Jeg er skudt i den smukke jakke med tern og frynser og holder øje med den online hele tiden – den er nemlig udsolgt i min størrelse, men mon ikke de får et par retur inden længe… Jeg elsker i det hele taget den såkaldte “shacket” eller skjortejakke, som vi ser meget af i øjeblikket i modebilledet. Trenden startede så småt i begyndelsen af 2020, hvor jeg investerede i DENNE sag og jeg har for nylig købt endnu én af slagsen. Hvad siger I til skjortejakketendensen? Go eller no-go? :)