Indlægget indeholder reklamelinks

Reklame links: 1. Arket/HER, 2. Arket/HER, 3. H&M/HER, 4. Other Stories/HER, 5. Arket/HER, 6. H&M/HER, 7. Arket/HER, 8. Monki/HER, 9. Arket/HER, 10. H&M/HER, 11. H&M/HER, 12. Arket/HER, 13. Arket/HER, 14. Arket/HER, 15. Other Stories/HER, 16. Arket/HER

Vi har virkelig ryddet op og ryddet ud gennem hele 2020. Doneret til Røde Kors, givet væk til familie og venner og solgt gevaldigt ud online og hos Lidkøb. Vi prøver at gøre klar til at flytte, for selvom vi ikke har købt et hus endnu, kan det jo pludselig ske og så ville det være træls at skulle flytte en masse ejendele med, som man ikke vil have længere. Samtidig kan jeg mærke, at det giver mig en enorm ro at have færre ting – der er stadig et stykke vej igen, men det er tydeligt at se, at der er tyndet ud og det er rart. Derfor forsøger jeg kun at købe tøj og ting, som jeg ikke er i tvivl om. I det hele taget købe færre ting.

Det er gået meget godt indtil nu, men nu hvor efteråret har ramt os, har jeg svært ved at styre mig, haha… Jeg elsker chunky strik, lækre jakker, bløde tørklæder, fede støvler og den slags… Alt hvad efteråret har at byde på tøjmæssigt. Se bare en masse fine sager ovenfor. :) Simple og lækre basisting, som kan bruges på tusind måder. Jeg er virkelig lun på DISSE fra Arket, selvom de absolut ikke er praktiske som småbørnsforælder, haha… Smukke er de. Kjolen HER fra Arket er godt nok også lækker. Og og og! :) Hvad er jeres yndlingsårstid hvad angår tøj? Det kunne være sjovt at høre. Jeg har på fornemmelse, at vi er mange, der elsker efterår.