God eftermiddag. Den der overlocker jeg talte om fra Lidl, ikke? Det var åbenbart søndag og ikke mandag, den kom ud i butikkerne og jeg cyklede København tynd for at finde den mandag morgen. Jeg var i fem Lidl butikker og 12 kilometer på cykel uden held. Jeg fik at vide, at hver butik kun havde fået 1-3 maskiner og de var revet væk. Så jeg endte med at ringe til min lokale Stof2000, som havde den omtalte Brother M343D på lager. Den kostede 3.000 kroner og jeg var så heldig, at de ville prismatche, så jeg fik den for bare 2164 kroner. Det synes jeg, var lidt af et scoop for sådan en lækker maskine og hermed er tippet givet videre, hvis I er på udkig efter en overlocker. :)

Grunden til at jeg var på jagt efter en overlocker er, at jeg som sagt vil igang med flere syprojekter og som jeg pippede om forleden, vil jeg sy en jakke i denne uge. Jeg har købt to forskellige stoftyper – det ene er fra en stofbutik og det andet er faktisk en gammel uldplaid, som jeg fandt på DBA. Det skal blive til to forskellige styles og fælles for dem er, at de går under temaet “shacket”, som jeg har talt en del om på det sidste her på bloggen – et miks mellem en skjorte og en jakke. Altså en simpel skjorte med jakkedetaljer, men uden for. Noget ala den jeg har på ovenfor. Jeg er ved at udvikle et mønster i dag og i morgen går jeg igang med at sy. Er I andre, der har fået smag for at sy? Eller kunne I have lyst til at begive jer ud i det? Jeg hørte i en stofbutik forleden, at de sælger langt mere, end hvad de gjorde før corona indtraf og at tendensen faktisk har holdt ved efter lockdown ophørte. Jeg glæder mig ihvertfald til at komme igang og håber jakken bliver vellykket. Den første jeg skal sy er af det ternede stof, som jeg viste HER. Wish me luck. :)