Indlægget indeholder reklamelinks

Reklamelinks: 1. Arket/HER, 2. Monki/HER, 3. Monki/HER, 4. Monki/HER, 5. H&M/HER, 6. H&M/HER, 7. H&M/HER,  8. H&M/HER, 9. H&M/HER

Der er simpelthen SÅ mange smukke frakker online i øjeblikket. :) Jeg har samlet et lille udvalg over de seneste ni, som jeg er faldet over. Jeg elsker virkelig DENNE og DENNE fra Monki og DENNE fra Arket. Så pæne altså. :) Hvor gør I egentlig af jeres overtøj? De færreste mennesker har en kæmpe entré og jeg synes hurtigt, at det kan bugne med efterårs- og vinterovertøj, fordi det fylder lidt mere. Vi har som regel én jakke hængende hver og resten er i vores walk-in-closet. Kunne være sjovt at høre, hvad I gør af det? Det er noget af det, vi selv kigger efter, når vi er ude og se på huse – skabe i entréen til overtøj eller plads til at lave det. :)