Det er bare om at finde på nemme og hurtige retter, når aftensmaden skal stå på bordet senest kl. 17.30. :) Dette var hvad vi fik her til aften – en nem pasta/pesto med ovnbagte cherrytomater, ristede kikærter med paprika og salt, ristede pinjekerner og parmesan. De ovnbagte cherrytomaterne tager til gengæld lidt tid at lave, men kan laves aftenen forinden og de passer sig selv i ovnen, så de er meget nemme at gå til. Virkelig en nem, simpel og lækker pastaret for både store og små. Mums. :)

Ingredienser:
1 pose pasta
1 glas pesto (because #kids – man kan selvfølgelig også selv lave det)
1 dåse kikærter
1 pose pinjekerner
Parmesan
500 gram cherrytomater
Olivenolie
Timian
Chiliflager
Salt & peber

Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen på 130 grader over/undervarme. Skær cherrytomaterne i halve, hæld dem ned i en frysepose med en god sjat olivenolie, chiliflager og timian. Ryst posen lidt rundt, så alle tomater kommer i kontakt med olien. Hæld dem derefter på en bageplade med bagepapir med overfladen op og bag dem i 1 time og 20 minutter. De smager seriøst SÅ godt og kan som sagt laves på forhånd! :) Pastaen koges og i mellemtiden laves kikærterne klar. Varm en pande op med en smule olivenolie, tilsæt kikærter, paprika, salt og peber og rist dem til de er gyldne og sprøde. Pinjekerne ristes også på en pande til de er gyldne. Når pastaen har kogt færdig, blandes den med pesto og dernæst kan man “drysse” med kikærter, ovnbagte cherrytomater, parmesan og pinjekerner. Bon appétit. :)