Indlægget indeholder reklamelinks

Jeg fik Christoffer til at skyde et par outfitbilleder på vej hjem fra legepladsen i dag. De er bare taget med min Iphone – nogen gange er det rart ikke at skulle slæbe mit 2-kilo tunge spejlreflekskamera med på tur sammen med pusletaske, madpakker, skiftetøj og jeg ved ikke hvad, haha… Jeg glæder mig dog til, at den nye Iphone kommer i næste uge og jeg er spændt på at se, hvor meget bedre det nye indbyggede kamera er. Jeg har nemlig bestemt mig for at investere i den nye version, nu hvor jeg bruger den til mit arbejde hver eneste dag. Jeg synes ikke, at kvaliteten er helt i top på min gamle Iphone X – specielt ikke i mørkere belysning.

Jeg var hoppet i en ternet “shacket” – den omtalte skjortejakke, som jeg er ved at sy, minder faktisk meget om pasformen på denne. Jeg glæder mig til at blive færdig og dele resultatet med jer. :) Nu vil jeg hoppe i noget andet lidt finere tøj – jeg skal nemlig ud og spise med tre veninder og jeg glæder mig helt vildt til tøsehygge – det er der ikke så meget tid til i hverdagen. Kan I have en dejlig aften.

Reklamelinks: 1. Vero Moda/HER, 2. & Other Stories/HER, 3. Monki/HER, 4. H&M/HER

Ovenfor er fire fine styles, som minder om mit outfit – det har ikke været muligt for mig at finde præcis de styles, som jeg har på, som var på lager i mere end én størrelse, men spørg endelig, hvis I vil kende mærkerne alligevel.