Godaften allesammen og glædelig søndag. Hvordan har jeres weekend været? Vi startede fredagen ud med tonsvis af vasketøj, da børnene var kommet i seng og så fik vi pludselig besøg af min fætter, som havde smækket sig ude. Begge mine fætre og den enes kæreste bor nemlig i samme forening – det er simpelthen så hyggeligt.

Lørdagen blev brugt på flere praktiske gøremål, mens børnene fik lidt firkantede øjne af at se fjernsyn… Sådan må det bare være nogen gange. Om eftermiddagen tog vi på trafiklegepladsen i Fælledparken og om aftenen havde jeg en middagsaftale med tre veninder. Så dejligt med pigehygge uden børn. Christoffer påtog sig spise/puttetjansen derhjemme – det er heldigvis blevet MEGET nemmere. Kan I huske, da jeg fortalte om de 2-3 måneder, hvor det tog 3 timer hver aften? Pyha, det sker heldigvis ikke længere. Det var ærlig talt lidt opslidende, men som man siger “alt er en fase” og det er så rigtigt. Heldigvis. :)

Søndag spiste vi frokost og kage hos min mor og efterlod børnene hos hende i et par timer, mens vi tog ud og så tre huse. Det kan være udfordrende at se på huse med en 1- og 3-årig, der fiser rundt. :) Desværre var mavefornemmelsen der ikke helt med nogen af husene. Æv… Vi leder fortsat med lys og lygte – det skal nok dukke op på et tidspunkt. :) I eftermiddags var vi inviteret til Halloween hos vores gode venner, som altid hoster de sejeste events. Så alt i alt dejlig weekend. <3 Hvad har I brugt jeres på? :)

Lørdag aften på Høst med tre veninder. :)

Sekunder før Louis satte sig i en vandpyt, haha… 

Elsker farverne på træerne i øjeblikket. Simpelthen den smukkeste årstid, hvis I spørger mig. :) Min frakke er i øvrigt fra Mango og støvler fra & Other Stories. 

Jeg fik samlet noget af mit yndlings efterårstøj på et tøjstativ, så jeg bedre kan få et overblik over kombinationsmulighederne. 

Jeg fik ikke taget så mange billeder til Halloween”festen”, da jeg havde travlt med at fise rundt efter børnene, haha… Alt var så fint og gennemført. De havde inviteret deres nærmeste og i år foregik det udendørs med corona forholdsregler, selvfølgelig. Hvis I vil opleve, hvordan det så ud sidste år, kan I se videoen HER.