INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

Reklamelinks: 1. H&M/HER, 2. Weekday/HER, 3. Arket/HER, 4. Monki/HER, 5. H&M/HER, 6. Arket/HER, 7. Monki/HER, 8. & Other Stories/HER, 9. Monki/HER, 10. Arket/HER, 11. Anine Bing/HER, 12. Cinco/HER, 13. Weekday/HER, 14. Arket/HER, 15. & Other Stories/HER, 16. Arket/HER, 17. Le Specs/HER, 18. Monki/HER, 19. H&M/HER

Jeg ville elske at hoppe i disse tre fine looks her i efteråret – alle sammensat af gode basisfavoritter, som kan kombineres på kryds og tværs. Elsker DISSE luffer fra Arket og støvlerne HER fra H&M – jeg har faktisk netop bestilt dem i lyse, fordi jeg allerede har et andet sort par, der minder om disse. :) Mens jeg sad og lavede denne collage, lyttede jeg til “To the moon, honey” – en virkelig fin podcast om moderskabet, forældreskabet, fødsler, delebørn, parforhold, kvindekroppen, amning, opdragelse og meget andet. Forskellige mennesker gæster podcasten og fortæller deres historier – meget fin, sårbar og ærlig. Jeg kan varmt anbefale jer at lytte til den, hvis I finder emner som disse interessante. Hvis I har andre gode podcasts at anbefale, må I endelig skrive dem i kommentarfeltet – også i helt andre genrer. :) Jeg er ikke så meget inde i den verden – endnu.