INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

{ Et outfit fra forleden – links nedenfor }

Godaften. <3 Håber I har haft en dejlig onsdag? Vi har været til middag hos vores vennepar, Nanna og Peter, her til aften, som har renoveret deres hus fra kælder til kvist. Det var et stykke tid siden, vi havde været der og hold da op en forskel… En slidt gammel 70’er villa har de forvandlet til det dejligste familiehus med åbne stuer, køkken/alrum, de lækreste værelser og generelt bare masser af plads og luft. Det føltes som et spritnyt hus. Jeg elsker, når folk har fantasi til at trylle – se tingene for sig og ikke mindst MOD på at kaste sig ud i det. Det synes jeg, er super inspirerende. I kan se processen på Nannas gemte Instagram stories/highlights HER.

Kan I huske, at jeg havde fået kontakt med en pige, Michelle, der sammen med sin mand havde tryllet en gammel bungalow om til det vildeste drømmehus? Flere af jer spurgte ind til, om jeg ikke kunne dele hendes Instagramprofil, men på daværende tidspunkt, havde hun kun en privatprofil uden rigtig nogen billeder af huset, men nu har hun oprettet en Instagramprofil over processen og det færdige resultat, som I kan finde på @michelleskovgaardthastum. Simpelthen den vildeste renovering. Wauw!

Vi venter stadig på en endelig afgørelse på huset og den underskrevne købsaftale, men lige nu tyder det på, at det går vores vej, så jeg HÅBER inderligt, at vi snart får vished og kan begynde at slippe drømmene løs… I så fald står vi også overfor en større renovering. Ikke i samme grad som Michelle eller min veninde Nanna, hvor stort set kun ydervæggene stod tilbage, men der skal stadig laves meget. Jeg ville elske at tage jer med i processen. :)

Indeholder reklame links: Skjorte/Vila HER eller Ellos HER, bukser/H&M HER, hue/Arket HER & støvler/Flattered HER, jakke/Arket HER. – Nogle items er ikke præcis de samme, som dem jeg har på, da de er af ældre dato og derfor har jeg fundet fine alternativer. :)