lejlighed-østerbro-andel@2x– Our chaotic apartment –

Da jeg viste billeder fra modeugen i går, fik jeg følgende kommentar: “Årh, det lyder som om billederne er en stor kontrast til jeres situation i lejligheden!“. Og det er lige præcis, hvad det er og her er lidt beviser derpå! Vi sover som sagt ude i køkkenet i ét stort kaos af flyttekasser og malerbøtter. Vores kommende soveværelse er fyldt med møbler, stuen er ved at blive sat i stand og i den kommende spisestue/stue har vi sat et midlertidigt spisebord. Lidt uoverskueligt! Jeg glæder mig til, at vi kan pakke nogle flyttekasser ud. :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

When I showed you some photos from fashion week yesterday, I received following comment: “Oh, it sounds as if the images are a great contrast to your situation in the apartment!”. And that is exactly what it is and here is some evidence, haha! As I said earlier, we sleep in the kitchen in one big mess. A bit confusing! Looking forward to be able to unpack our moving boxes. :) 

modeblog1