Vi har for en gangs skyld været i god tid i år og pyntet lidt op til jul. Jeg kan godt lide det simple julepynt, men lidt nisser her og dér er nu også ret hyggeligt – specielt når man har børn. Lily elsker det og har også været med til at pynte lidt op. Det er så hyggeligt, at hun har fået en alder, hvor hun virkelig forstår, hvad julen drejer sig om. Vi skal også have købt et juletræ og fundet de sidste nisser frem, men nu er vi da igang. :)

Vi har pyntet op med store stjerner i de fleste vinduer, som vi købte forrige jul og pyntede op med over vores julebord. Kan I huske det? Ellers kan I se det HER. Sidste år erfarede vi dog, hvor hurtigt lyskæderne i julestjernerne løb tør for batteri, men i år har Christoffer opdaget, at IKEA sælger genopladelige batterier, som ifølge Tænk er “Bedst i test”. Helt genialt og meget bedre for miljøet – de har samme styrke, som traditionelle batterier. Der er så meget julepynt (og legetøj for den sags skyld), der kører på batterier, så hermed er tippet givet videre. :) Har I fået pyntet op endnu?