INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

Reklamelinks: 1. H&M/HER, 2. Pieces/HER, 3. Monki/HER, 4. Monki/HER, 5. Arket/HER, 6. Hunter/HER, 7. Le Specs/HER, 8. Arket/HER

Glædelig fredag, allesammen. Lily er på weekend hos min mor, så vi har en temmelig fredelig aften med kun Louis hjemme. Christoffer faldt i søvn under putningen og ligger stadig og bobler, så jeg sidder alene her i sofaen med “Sex & The City” i flimmeren og en pose “Bugles” i skødet. Life with kids. Han gad nok ikke at se den alligevel og filmen er for mig et glædeligt gensyn – så det var egentlig ganske win win, haha… ;) Han indhenter den manglende søvn og jeg ser tøsefilm.

I morgen har vi en udendørs aftale med nogle venner på en legeplads og jeg ville elske at hoppe i dette praktiske, men pæne outfit. Gummirøjsere, uldfrakke, strik og et stort tørklæde. Vi skal fælde juletræ på søndag, så weekenden står også på lidt julehygge. Jeg håber også, at I får en dejlig én af slagsen. ♥