1. Vi er begyndt at overveje at købe en ladcykel og jeg er faldet for denne fra @byjohnnyloco efter at have spottet den på Østerbro. Den er simpelthen så smuk, synes jeg. Gennemført lækker. Hvis I har andre gode anbefalinger, modtages de med kyshånd – gerne med elmotor.
2. Sødeste fluffy alpacabamser spottet hos @petitkolibri. Jeg har næsten lyst til at købe en til mig selv også, haha… Så nutti.
3. Next level kagehus set hos @marenbaxter. Wauuuw, så er der lidt inspiration til næste års kagehusprojekt. :) I kan se mit simple forsøg med kagedele fra IKEA HER.
4. Jeg har længe haft et godt øje til @skallstudio – de laver de fineste cripsy skjorter og denne lækre strik overvejer jeg at investere i. Et fint bæredygtigt brand.
5. Jeg elsker, når forældre er kreative på børneværelserne og jeg synes, at denne løsning med en indbygget seng med en lille trappe op og opbevaring nedenunder er så fin og gennemført og ikke super svært at kopiere. Set hos svenske @iidajj.
6. Jeg har fået en ny hobby – jeg bruger en del tid på at søge efter smukke blomster til vores kommende have og jeg er blevet helt forelsket i disse “Salmon Star” spottet hos gartner @clausdalby.
7. Sødeste lille DIY projekt til at imponere børnene til jul. :) Set hos svenske @johsefine.
8. Jeg faldt over dette citat hos @thebusinesshacks forleden og det ramte mig lidt. Jeg kan godt have tendens til at tænke alle detaljer igennem, før jeg kaster mig ud i projekter. I 2021 vil jeg øve mig i at være mere en do’er end en thinker. Jeg har mange idéer, jeg gerne vil føre ud i livet og måske behøver det ikke være 110% gennemtænkt, før man giver slip og kaster sig ud i det. Måske nogen af jer har det på samme måde?
9. Jeg har nævnt hende før og nu gør jeg det igen – mangler I inspiration til gode veganske retter, er profilen @micadeli_ klart et besøg værd. SÅ lækre opskrifter! Jeg vil snart prøve denne cremede karryret, som kun skulle tage 30 minutter at lave.