Send en SMS med koden CHRISTINA til 1290 og støt med 100 kroner eller et valgfrit beløb til Mobile Pay nr. 105239

Alle fortjener en dejlig jul og jeg har i år valgt at bakke op om Røde Kors’ julehjælpsindsamling. Der er langt flere, end man skulle tro, der her i Danmark ikke har råd til at holde jul. Ikke mindst efter et år, hvor mange har mistet deres job. Jeg var selvfølgelig klar over, at behovet for julehjælp eksisterede, men omfanget kom alligevel bag på mig efter at have holdt møde med Røde Kors. Over 13.000 familier har brug for hjælp i år til at holde jul! Over 13.000… Jeg kan næsten ikke bære, hvis børnene i de familier ikke kan få lov at opleve en magisk og “traditionel” jul.

Jeg håber derfor, at I vil være med til at give disse familier en dejlig jul uden bekymringer ved at donere et lille bidrag. I er i øjeblikket omkring 75.000 der læser med her på bloggen om måneden og over 88.000 på Instagram – tænk hvis bare halvdelen gav 10 kroner… Jeg har sat et mål for, at vi skal op på 25.000 kroner inden ugen er omme og det håber jeg kan lykkes! Alle bidrag tæller og kan være med til at gøre en forskel. De familier der modtager julehjælp får 800 kroner til jul og det lyder ikke af meget, når de både skal bruges på julemad, juletræ og gaver, men det betyder ALT for disse familier. Hvis I har lyst til at støtte op om min indsamling til Røde Kors’ julehjælp, kan I enten donere 100 kroner ved at sende en SMS med koden CHRISTINA til 1290 eller støtte med et valgfrit beløb på Mobile Pay til nummeret 105239. Jeg håber, at I vil være med, så vi sammen kan hjælpe en masse familier her i Danmark.