Links via 1. Anna Reventlow, 2. Grands Boulevard Hotel, 3. Architectural Digest, 4. Signe Wenneberg, 5. Anna Reventlow, 6. Wood Form

Links via 7. Artemdozorov, 8. Lindapyra, 9. Unidrain, 10. Astrid Kliver, 11. Badumrsdrommar, 12. Richardribe

Godmorgen og glædelig tirsdag. I dag har Christoffer og jeg taget nogle timer ud af kalenderen for at tage ud og kigge på fliser – vi skal nemlig til at beslutte, hvilke fliser vi skal have i badeværelserne og kælderen. Jeg synes, at det er sådan et svært valg – hvilken stil, skal man gå efter? Skal det være strømlinet og cool eller mere elegant og “romantisk”? Vi synes begge, at den der “boutique hotel” stemning, som man ofte finder i Paris, er super flot, men samtidig føles det også som et sikkert valg at gå efter et mere strømlinet og cool look. Begge genrer kan noget på sin egen måde. Hvad hælder I til? :) Det kunne være sjovt at høre. Jeg håber, vi bliver klogere, når vi har besøgt et par forskellige flisebutikker i dag. Kig med på min Instagram story i dag, hvis I vil med ud og se på fliser og have lidt badeværelsesinspiration. ;) Ovenfor er nogle af de badeværelser, vi er faldet for på Pinterest og Instagram.