son-of-a-tailorrabatkode-son-of-a-tailorson-of-a-tailorsonofatailor

Glædelig 1. december og velkommen til første låge i Mette Maries og min julekalender. I er måske så småt begyndt at købe julegaver? Jeg er ofte i sidste øjeblik og gaverne til mændene, synes jeg altid, er de sværeste. Christoffer har f.eks. sjældent en ønskeliste og min kære farmand copy/paster sin fra år til år. Jeg er efterhånden træt af at give ham Georg Jensen julelysholdere, sokker og cognac. Gavekort til pølsevognen, som jeg ellers syntes, var lidt opfindsomt, bliver også ensformigt i længden – ikke mindst farligt for taljemålet. :)

Apropos taljemål – hermed kommer en gaveidé til manden, der har alt, men hvor maven måske buler lidt mere end gennemsnittet, hvor skuldrene er bredere, end hvad standardmålene tilbyder, ham som er to meter høj og blusen altid stumper eller ham der blot går op i god kvalitet. Første kalenderlåge er nemlig en kode, der giver 15% rabat til Son Of A Tailor. Et firma som har specialiseret sig i skræddersyede T-shirts med en bæredygtig forretningsmodel. Jeg har tippet om det før, og nu gør jeg det igen, for det er altså en super god gaveidé, hvis jeg selv må sige det – jeg gav selv to styks væk sidste år, som faldt i virkelig god jord.

Man køber simpelthen en T-shirt, der laves efter kropsmål og sidder derfor, præcis som man ønsker. Bestillingen af T-shirten er også super simpel og kan tage helt ned til få minutter. Man kan simpelthen nøjes med at svare på fire spørgsmål og så udregner Son of a Tailors “Ideal Size” algoritme størrelsen. Hvis man vil have den endnu mere customized, kan man tage sine mål med det målebånd, der følger med gavekortet. Derefter kan man designe sin drømme T-shirt ved valg af stof, kvalitet, farve, krave og ærmer. Alle T-shirts er made-to-order, hvilket vil sige, at de bliver syet efter mål. På den måde undgår man det spild, der ellers karakteriserer modebranchen, hvilket jeg er stor fan af. :)

Man kan få T-shirts i både Supima bomuld, som er den højeste kvalitet bomuld i verden, og i 100% merinould. Det man køber, er en indbundet gaveæske, som indeholder gavekort og målebånd. Det er den perfekte gave til manden, der har alt, hvis I spørger mig. I kan købe den HER og koden I skal indtaste for at få 15% rabat resten af december er “Christina2018”.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Son of a Tailor