suitblomstret-jakkesætjakkesæt-med-blomstersandaler-emd-hælfloral-suitforlovelsesringsolbriller
Reklame links: blazer/Asos HERE, trousers/Asos HERE, sandals/Stradivarius (similar HERE), sunglasses/Asos HERE, bag/Chanel HERE

Udover vores eget bryllup, skal vi til hele fire mere denne sommer. Det er vildt som det kommer i stimer, sådan nogle store begivenheder. ;) Det er virkelig skønt at have alle de dejlige fester at se frem til, men det giver også den udfordring, at jeg skal finde tøj til fire bryllupper… Forleden faldt jeg over dette fine blomstrede jakkesæt og måtte straks klikke det hjem. Jeg synes nemlig, det ville være super cool at have på som et alternativ til en kjole. Desuden tror jeg, det ville være lækkert med hvide sneakers til mere uformelle anledninger eller blot bruge delene hver for sig til hverdag. ;) Kunne I finde på at dukke op i et feminint jakkesæt til et bryllup?

blog, københavn, high-street

Besides our own wedding, we are going to four more this Summer. It’s really great to have all these wonderful parties to look forward to, but I also have to find something to wear to every single of them. And it can be quite of a challenge. ;) The other day I came across this cool floral suit and I just had to have it. I think it would be super nice to wear for a wedding as an alternative to a dress. Furthermore, I also think it would look great with white sneakers for more casual occasions or simply wear the parts separately for everyday use. ;) Would you dare to wear a feminine suit for a wedding?