Triumph har lige lanceret en ny kollektion kaldet Shape Sensation, lige som temaet til Triumph Inspiration Award 2010, som er lavet af en blanding af gennemsigtigt og uigennemsigtigt strækmateriale, som på en og samme tid skjuler og fremhæver kroppens former og har samtidigt en “high shaping” effekt. Så her kan man glemme alt om kiksede mormortrusser :) Er vild med denne body og tror den ville se super godt ud med et par rå jeans til. Thumbs up!
Triumph has just launched a new collection called Shape Sensation, like the theme for Triumph Inspiration Award 2010, which is made of a mixture of transparent and opaque stretch material that at the same time hides and emphasizes the body’s forms and simultaneously has a “high-shaping” effect. So here you can forget about the rag tag grandma panties :) Love this body and I think it would look great in combination with a pair of raw jeans. Thumbs up!