coats

Reklame links: 1. Selected Femme/HER, 2. Nué Notes/HER, 3. 2nd Day/HER, 4. Filippa K/HER, 5. Rodebjer/HER, 6. Ralph Lauren/HER, 7. Sand/HER, 8. Filippa K/HER, 9. Filippa K/HER

Nøj, hvor er der mange fristelser i butikkerne i øjeblikket. Efteråret er klart min yndlingsårstid hvad påklædning angår. :) Jeg er i øjeblikket på jagt efter en fin og lun frakke og det er jeg garanteret ikke alene om, så jeg tænkte derfor at dele nogle af de styles, jeg overvejer at klikke hjem. De fleste af dem kan også sagtens bruges til vinter med en strik under. Jeg kan ikke helt beslutte mig for, om jeg skal gå efter DENNE i lysegrå eller DENNE mere farverige version. Har I en favorit?

blog

There are so many temptations in the shops at the moment. Autumn is clearly my favorite season when it comes to clothing. :) I am currently looking for a new wool coat and I’m sure I’m not the only one, so I thought to share some of the styles I’m considering buying. Most of them can also be used during Winter layered up with a sweater. I can not quite decide if I should buy THIS one in light grey or THIS more colorful version. Do you have a favorite coat?