PhotobucketPhotobucket

Photo shootet i dag hos Yves Rocher gik rigtig godt! Det har virkelig været en fantastisk dag her i Stockholm – ud over al forventning! Alle har været så utrolig søde og imødekommende. Nu glæder jeg mig bare til at se resultaterne og ikke mindst at vise jer dem :) Der var også en fotograf der fulgte os hele dagen og skød backstage billeder, men disse tre billeder er bare taget med mit kamera. Pigen til højre har den finske blog, Strictly Style, og var virkelig også fantastisk sød. Super god dag! Jeg skal op igen om 4 timer, så vi ses i morgen. Sleep tight!

The photo shoot today for Yves Rocher went really well and everybody was just really kind and easy going. The girl next to me runs the Finnish blog, Strictly Style, and is also such a sweet person. We had a blast! I have to catch my flight in five hours, so see you guys tomorrow. Sleep tight!