Jeg blev for nyligt spurgt, om jeg ville teste et nyt produkt på markedet – Evolution IPL Hair Remover fra RIO. Det er et lidt anderledes indlæg, end hvad jeg plejer, og på sin vis ret perosnligt, men efter at have testet produktet, synes jeg den fortjente en plads på bloggen, for den er faktisk overraskende effektiv! Det er et lidt sart emne det med hårfjerning, men alle os piger kan nok nikke genkendende til, hvor irriterende det er, at skulle fjerne hår hver evig eneste dag!

Jeg har aldrig været fan af voks og epileringsmaskiner, da jeg rent ud sagt er for pivet til den slags – jeg synes det gør alt, alt for ondt, haha! Nu til sagen – Evolution IPL Hair Remover anvender en ny teknologi med intense pulsed light, som retter impulser af intenst lys mod hårsækken for at hindre hårrodens vækst – dog uden at beskadige huden omkring det. Lyset bringer hårsækken i “dvale” og regelmæssige behandlinger giver permanent hårreduktion. Jeg har kun testet den på benene, men den skulle efter sigende fungere de fleste steder på kroppen. Den er meget nem at bruge – den sættes bare i en stikkontakt og udsender så noget rødligt lys – meget simpelt og smertefrit. Det er en lidt varm fornemmelse, men ikke ubehagelig på nogen måde.

Efter sigende skal man bruge den i tolv uger før man ser et vedvarende resultat, men jeg synes allerede at kunne mærke forandring efter bare en måneds tid. Det er dejligt ikke at skulle barbere ben hver dag længere! Som husmodel går det nemlig ikke, at jeg står med ubarberede ben, haha :)

Nu har I også mulighed for at vinde denne “IPL Hair Remover” til en værdi af 1.999 kr! Det eneste I skal gøre for at deltage, er at smide en kommentar i dette indlæg. Vinderen trækkes på tirsdag d. 6. november. Held og lykke ;)

RIO har også en Facebookgruppe, som løbende opdateres med nyheder og konkurrencer, hvis det skulle have interesse :) Evolution IPL Hair Remover forhandles hos Wupti.comEllos.dk samt i udvalgte Kop & Kande butikker.


(Sponsoreret)