[youtube width=”750″ height=”450″]https://youtu.be/oG8SgpdyfDo[/youtube]

SPONSORED BY L’ORÉAL PARIS

Juhu, endelig er den live! Sculpt Your Eyes kampagnen jeg skød med L’Oréal Paris i Finland tilbage i december sammen med tre andre bloggere fra Skandinavien. Hele setup’et var så gennemført og teamet var super professionelle at arbejde med. Kampagnen kommer til at køre på både vores blogs og i Facebook, Instagram og Youtube reklamer. Det er virkelig en stor ære, at få lov til at være med og jeg har glædet mig til at vise jer denne første ”teaser” video. :) Jeg kommer også vise jer en længere video, hvor jeg lægger hele makeup looket og en step-by-step guide, så I kan gøre det efter derhjemme. Stay tuned. :) Produkterne jeg brugte i videoen, var øjenbrynskittet ”Brow Artist Genius Kit”, eyelineren ”Superliner Perfect Slim” og mascaraen ”False Lash Wings Sculpt”, som I kan se nedenfor. Hav en rigtig dejlig weekend, alle sammen.

blog, københavn, high-street
Wehuu, finally it’s live! The Sculpt Your Eyes campaign I shot with L’Oréal Paris in Finland back in December along with three other bloggers from Scandinavia. The whole set-up was so cool and the team were super professional to work with. The campaign will run on both our blogs and in Facebook, Instagram and Youtube advertisements. It is truly a great honor to be in this campaign and I’ve been looking forward to showing you this teaser video. :) I’ll also show you a longer video where I apply the whole makeup look and a step-by-step guide. Stay tuned. :) The products I used in the video, was the eyebrow kit”Brow Artist Genius Kit”, the eyeliner ”Superliner Perfect Slim” and the mascara ”False Lash Wings Sculpt”, as you can see below. Have a very nice weekend, everybody.