PhotobucketPhotobucketPurely Professionals er et nyt dansk hår- og hudplejemærke. Jeg blev for nylig spurgt, om jeg havde lyst til at teste produkterne, og da jeg hovedsagligt bruger varer uden diverse tilsætningsstoffer, takkede jeg hurtigt ja.

Purely Professionals arbejder ud fra mottoet “Less is more” og produkterne indeholder ingen parfume, farvestoffer, parabener, SLS (Natrium Lauryl Sulfat) eller allergifremkaldende stoffer og kun et minimum af konservering. Stort plus! :)

Jeg synes det er svært at finde produkter til håret uden diverse tilsætningsstoffer, som rent faktisk virker. Derfor var jeg noget skeptisk over hårvoksen “Wax 2”, også fordi jeg normalt ikke bruger hårvoks. Men jeg må sige, at jeg er meget positivt overrakset over dens effekt. Den er nok optimal at bruge i kort hår, da den har rigtig godt hold. Jeg har brugt den, når jeg har haft løst hår, hvor den giver mit hår et råt surfer look. Den koster 110 kr.

De andre prudukter lever også fuldt op til mine forventninger. Både shampoo og balsam er rigtig lækre og cremerne til krop og hænder også gode og tykke i konsistensen, hvilket er rigtig godt for huden her om vinteren.

I’ve been testing a new, Danish hair and skin care brand, Purely Professionals. The products contain no perfume, dyes, parabens, SLS (Sodium Lauryl Sulfate) or allergenic substances and minimal preservatives. I’m especially fond of the hair wax, “Wax 2”, which gives my hair a cool, surfer look.