yves-rocher@2xAdlinks: 1. nail polishes/HERE, 2. eye shadow/HERE, 3. body peeling/HERE, 4. mascara/HERE, 5. facial cleaners/HERE, 6. lips gift set/HERE, 7. face powder/HERE, 8. foundation/HERE, 9. lipstick/HERE, 10. face & eye cream/HERE, 11. blackberry products/HERE, 12. kohl pen/HERE, 13. hair products/HERE

Julen nærmer sig og mange af jer er sikkert allerede begyndt at kigge efter julegaver til jeres nærmeste. Som mange af jer måske ved, så er det “Black Friday” i dag og i den forbindelse kører Yves Rocher en super kampagne de næste 3 dage, hvor man får hele 50% rabat på den første vare, som man lægger i kurven. Det gælder ALT på hele webshoppen undtagen på produktsæt.

Desuden har jeg yderligere fået fat i en rabatkode, som giver 30% på ALT fra Yves Rocher HER. Koden I skal bruge for at få rabatten er “CHRISTINAYR”. Denne kode gælder til d. 15. december. Ikke dårligt, vel? :) Så nu er der ingen undskyldninger for at købe julegaver til mor/søster/veninde i god tid. Happy shoppping, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Christmas is coming soon and many of you have probably already begun to look for Christmas gifts for your loved ones. As many of you may know, today is “Black Friday” and in that context Yves Rocher runs a super nice campaign during the next 3 days where you get 50% discount on the first item that you add to your shopping basket. This offer applies on everything on the entire webshop except from product sets. Moreover, I’ve got you a discount code that gives you 30% off on EVERYTHING on their entire webshop until the 15th of December HERE. The code is “CHRISTINAYR”. So now there’s no excuse for buying Christmas presents in time. :) Happy shopping, girls!

Sponsored by Yves Rocher

modeblog