Photobucket

Nu er det sidste gang, at I har mulighed for at vinde en Onepiece her på bloggen. I kan også stadig nå at vinde en hos Mie i morgen og hos Presenting d. 24.12.2011. Alle vinderne bliver udtrukket mellem jul og nytår.

Jeg skal fejre jul med min mor i år og har allerede pakket en kuffert med tøj og gaver jeg skal have med. Jeg har blandt andet pakket min OnePiece ned, så den ligger klar til første juledag, hvor vi skal hygge og se film hele dagen! :) Det bliver godt!

I dag kan I vinde denne “OnePiece Big Logo Pink” til en værdi af 1200 kr.

Photobucket

 Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen er:

1) Svar på følgende: Hvor mange OnePiece dragter ser man på nedenstående billede?

2) Kommentér på dette indlæg med dit svar, navn og email (det er kun mig der kan se mailen).

3) Gå ind og like Onepiece på deres facebookside. Du kan deltage indtil kl 00.00 i nat. Alle der kommenterer derefter, vil ikke blive talt med i lodtrækningen.
Photobucket

(Sponsoreret indlæg)

Sorry, this is only for Danish residents.