Top/Phillip Lim, leather pants/Anine Bing, pumps/Sam Edelman, watch/Michael Kors

Hola chicas! Det blev et sent indlæg i dag! Jeg har mega travlt for tiden. Jeg var på arbejde i over 13 timer i går hos Day Birger et Mikkelsen – først arbejde og senere show. Derudover er jeg ved at forberede noget til næste uge. Jeg kan endnu ikke sige hvad det er, men det bliver rigtig spændende ;) Det gør at jeg løber lidt ekstra hurtigt i disse dage. I aften står den på event hos Louis Nielsen, hvor Årets Brillelook 2012 skal kåres! Det bliver spændende :) Læderbukserne er nye og fra Anine Bing – jeg skal nok vise jer et bedre billede snarest. Kan I have en god fredag! ;)

Hola chicas! I’m really busy these day – sorry about the lack of posts! Tonight I’m going to an event hosted by Louis Nielsen. It’s gonna be very exciting! My leather pants are new and from Anine Bing – I’ll show you a better pic soon! Have a great evening! ;)