avene-1

Jeg har egentlig aldrig bekymret mig specielt om mit eget helbred, men de seneste år har der ikke skulle særlig meget til for at få tankerne til at løbe løbsk, hvis jeg f.eks. har fundet den mindste plet på huden eller mine lymfekirtler har været hævede. “Det er fordi, at du er blevet mor”, sagde min mor til mig forleden, da jeg fortalte hende, at jeg næsten kunne være helt bange for livet engang imellem. Det er overdrevet sagt, men bekymringerne kommer og går i højere og mindre grad. Min søde mor har helt ret. For nu er jeg ikke bare mig, men har en større betydning for to små mennesker og de for mig. Jeg er blevet mere bevidst omkring mit helbred, min sundhed og min kost, efter jeg er blevet mor.

Søvnen halter stadig, men nu hvor Christoffer netop er gået på barsel, skal der rettes op på nogle dårlige rutiner og få arbejde/barsel puslespillet til at gå lidt bedre op. Målet for 2020 er at få en endnu dejlige hverdag sammen som familie og for alvor komme ind i gode rutiner, hvad angår søvn og motion. Jeg er så småt kommet igang med lidt yoga om morgenen, en rask gåtur og et par enkelte løbeture, er det også blevet til. Det skal nok komme mere og mere – hvor der er vilje, er der vej. :)

avene-2

Jeg er også begyndt at kunne se på min hud, at jeg er blevet ældre og måske til dels også fordi, at jeg har haft nogle år med for meget skærmtid og for lidt motion. De små fine linjer titter frem omkring øjnene – specielt efter en lang periode uden særlig meget søvn. Kommet som kaldet har Eau Thermale Avène netop lanceret en ny anti-age serie til begyndende alderstegn, A-Oxitive, som jeg har været så heldig at få lov at teste de seneste 3-4 uger. En serie spækket med antioxidanter der består af et serum, en øjencreme, en dag- og natcreme. Fire produkter – ganske simpelt.

avene-3

Kendetegnende for alle fire produkter i serien er, at de giver super meget fugt og virker opstrammende på huden – det er også min erfaring her en lille måneds tid senere. Både serummet og dagcremen har også den egenskab, at de beskytter mod forureningspartikler – luftforurening påvirker nemlig hudens spændstighed og fugtindhold. Det synes jeg personligt, er et stort plus, da jeg bevæger mig rundt i trafik og bilos hver dag.

RABATKODE & KONKURRENCE: Alt i alt synes jeg, at A-Oxitive er en super lækker serie. Hvis I kunne tænke jer at prøve den, kan man spare 20% på apopro.dk med koden Christina20 og derudover har I også chancen for at vinde den på Avènes FB-side og Instagram.

Mine fine linjer er selvfølgelig ikke bare forsvundet, men de syner mindre, når min hud er godt fugtmættet og den føles også mere jævn og glat efter bare nogle dages brug, synes jeg. Jeg vil ikke sige meget mere – jeg synes I stedet, at I skal se den lille hyggelige video nedenfor, som jeg har optaget omkring min morgenrutine herhjemme, hvor jeg også viser produkterne i brug. Det kunne være lidt sjovt at høre om de af jer, der er nogenlunde min alder og opefter, bruger anti-age produkter og i så fald – hvornår startede I med det?

Avènes FB-side, kan I se en længere version af videoen, hvis det har interesse. :)