PhotobucketDen smukke, danske topmodel, Caroline Corinth, bar et af de flotte showpieces.PhotobucketBackstage

Et af de shows jeg nåede at se under modeugen var Day Birger et Mikkelsens show. Som de fleste af jer ved, arbejder jeg for dem som husmodel, så jeg havde selv prøvet alt tøjet på, fået rettet det til og set alle outfits før selve showet. Så det var rigtig fedt at se tøjet på catwalken! Det var et rigtig flot show og jeg synes det er fedt, at udtrykket har fået et mere ungdommeligt og råt look! Jeg skal helt klart have fat i den sorte læderjakke (minut 01:02) og den stribede, korte pailletkjole (minut 05:44)! 

I work for Day Birger et Mikkelsen as a fitting model, so I was very excited to see their show, as I’ve seen and tried on all the outfits before the show. I think it turned out very well, and I’m especially fond of the short, striped sequin dress and the black, draped suede jacket!