Photobucket
Jumpsuit/Moss Copenhagen, necklace/Lokou (Stig P), boots/Zara & watch/Michael Kors

Det der beauty/fashion event jeg talte om tidligere foregik hos PR bureauet Mildh. Super hyggeligt event, lækker mad og søde medbloggere! Fik lige Mie til at hapse et par outfit billeder! Jeg havde min buksedragt på fra Moss Copenhagen – det er sgu næsten som at have nattøj på, ser bare lidt mere fashionabelt ud. :) Perfekt på en mandag. Jeg fik tidligere fri end forventet i dag, så fik lige en time til at gå med lidt impulsiv shopping, upsi! Utroligt hvad man kan nå at rive ned fra hylderne på bare en time, haha. Kan godt være jeg skal være fornuftig og returnere noget af det. Nu vil jeg hoppe i seng. Sov godt allesammen, nat nat ?

I went to a beauty/fashion event this afternoon. It was such a cosy event, delicious food and lovely blogger fellows :) I had Mie to shoot a couple of outfit pics of me. Sleep tight sweethearts, nighty night ?