Photobucket

Nivea har været en klassiker i over 100 år og er fast inventar i mit badeværelsesskab. Nu lancerer Niveau Soft en ny limited edition serie i samarbejde med den London-baserede designer, Nicola de Main. Jeg kan rigtig godt lide, når designere eller kunstnere går i samarbejde med skønhedsmærker som Nivea eller andre produkter vi omgåes i dagligdagen. Det sætter lidt krydderi på hverdagen! :) 

Kollektionen består af tre bemærkelsesværdige, feminine designs med flotte, farverige prints dekoreret på Nivea Soft og fåes kun i en begrænset periode. Jeg synes de er super fine og måtte bestemt gerne byttes ud med den klassiske Niveakrukke der står på mit badeværelse :)

Nu har I muligheden for at vinde cremen selv! Der bliver udtrukket 5 heldige vindere, som får tilsendt de 3 nye Nivea Soft cremer med de flotte illustrationer. 

For at deltage i konkurrencen skal I gå ind på Niveas site (HER), hvor I blandt andet kan vinde en flot designerkjole fra Nicola de Main, vælge hvad I helst vil vinde i hovedkonkurrencen og skrive det her i kommentarfeltet. Held og lykke! :)

Konkurrencen slutter søndag d. 20. maj 2012, hvor jeg kort efter trækker en vinder! :)

(Sponsoreret)