PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Kan I huske, at jeg sidste sommer var model i en kampagne for Yves Rocher for deres vandfaste makeup i Stockholm? Det er en af de fedeste oplevelser jeg har haft i forbindelse med bloggen og en oplevelse jeg aldrig vil glemme! :)

Her fik jeg også rig mulighed for at afprøve deres produkter og jeg fik også en del med hjem. Jeg har blandt andet brugt deres solpudder og pudderbørste hver dag lige siden og er også yderst glad for deres mascara! Jeg er for nylig begyndt at bruge deres serum foundation, og selvom jeg normalt ikke bruger foundation, er jeg blevet super glad for denne – den er rigtig lækker og efterlader huden jævn og fin. Alt i alt er jeg super tilfreds med deres produkter!

Yves Rocher kører i øjeblikket en kampagne, hvor man er med i lodtrækningen om en Mulberry Bayswater til en værdi af 6500 kr., hvis man bestiller noget fra Yves Rochers webshop senest d. 30. maj. – I kan læse mere her. Det ville ikke være dårligt at få med i købet! :) Ses i morgen piger, nat nat!

Photobucket
Mine favoritter fra Yves Rocher og den lækre Mulberry Bayswater

Her kan I se den video, der kom ud af min tur til Stockholm, hvor jeg får smidt en vandballon i hovedet! Var svært at lade være med at grine! :)

(Sponsoreret)