photoshootphoto-shootschwarzkopfmakeup-artist-stockholmfotoskydning

Kan I huske, at jeg var i Stockholm i slutningen af januar for at skyde en kampagne med Schwarzkopf? Det er faktisk blevet til hele tre små fine film, som jeg har lagt op på Instagram. Kampagnen var for deres Gliss Hair Repair serie og handler om de “hair sins”, som Schwarzkopf kalder dem, man begår i hverdagen, der kan skade håret og ikke mindst hvordan man afhjælper det.

I hver video kan I se, mine personlige “synder”. Jeg må indrømme, at jeg f.eks. sover med vådt hår ganske ofte, glatter og krøller det flere gange om ugen og bruger hårtørrer. Det kan altsammen være med til at gøre håret slidt og mat at se på, men hvis man behandler det ordentligt og husker at pleje det, kan det godt tåle, at man begår disse “hair sins”, da håret er bedre beskyttet. Det er også, hvad jeg har erfaret gennem årene. Derudover har kosten selvfølgelig også noget at sige, det er klart. Til mine “hair sins” anbefalede Schwarzkopf mig at bruge deres Million Gloss og Fiber Therapy produkter.

Her er nogle flere backstage billeder fra skydningen og på Instagram kan I se resultatet af videoerne, hvis I har lyst. :) Egentlig er det lidt et miks mellem film og et billede. Jeg kan virkelig godt lide kreativiteten på denne skydning – sjov og anderledes. Ligesom det var at optage den. Christoffer og Lily var med mig og jeg kan huske, hvordan de sad i baggrunden og kiggede på og Lily charmede sig ind på hele filmholdet, haha… Var så hyggeligt at have min lille familie med og det var også Lilys første flyvetur, som I måske husker fra denne vlog? :)