PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketFine piger fra Gina Tricots PR-afdeling fra Sverige i tøj af samme mærke fra top til tå!PhotobucketI går var jeg forbi Gina Tricot for at se nærmere på deres efterårs/vinter 2012 kollektion! Super hyggeligt event med en masse søde piger :) Jeg må sige, at jeg var meget positivt overrasket over kollektionen – specielt over kvaliteterne og teksturerne. Jeg har længe forbundet Gina Tricot med overload af polyester, men synes de har oppet sig meget på det sidste. Der var mange flotte efterårsfarver i bordeaux, orange, gul og mange lækre grå nuancer. Derudover var der mange styles i print og med nitter – her er nogle af mine favoritter! (og så rimer det endda, hæ!)

Yesterday I stopped by Gina Tricot to take a look at their AW/12 collection! I must say that I was very positively surprised! Here are some of my favorites! ;) Do you have a favorite among these styles?