Så er det snart tid til at hoppe i stiletterne piger! :) Veet afholder nemlig “Stilet løb 2012” d. 10. august i samarbejde med Copenhagen Fashion Festival, hvor man på en afstand af 100 meter dyster om at komme først i mål iført stiletter med en hælhøjde på minimum 7,5 cm – dog gælder platau og wedges ikke. 

Jeg synes det er et super sjovt og anderledes koncept i forbindelse med modeugen! Første, anden og tredjepladsen løber af med de store præmier, men der er også gevinster til deltagere i andre kategorier. Der er gode præmier på højkant bl.a. en flot cykel fra Velorbis, et ophold på Skodsborg Kurhotel & Spa, stiletter fra Carla F, rejsegavekort og lækre behandlinger hos Complete me. Og selvom I ikke skulle vinde noget, så er der goodiebags til alle deltagere :)

Sidste års vinder løb de 100 meter på bare 13,73 sekunder og hvis I vil stikke den, så skynd jer at udfylde tilmedlingsblanketten her eller kom og tilmeld jer på Amagertorv på selve dagen. Det er helt gratis at deltage, så hvis I synes det lyder interessant, kan I læse mere her. Jeg regner ihvertfald med, at jeg skal hen og kigge på :)

Billeder lånt af: Liv & Ibyen


(Sponsoreret)