leatherskirt

Sweater/Zara, skirt/Zara, necklace/Windfeld, nail polish/Yves Rocher & shoes/Zara

Her er et outfitbillede fra en af dagene i Stockholm. Jeg kan godt lide at mikse forskellige strukturer og jeg synes at kombinationen af den rå strik og nederdelen med de små cirkler fungerede ganske fint sammen :) Begge items er nye og fra Zara – det skal lige siges, at nederdelen er meget stor i størrelsen, denne er en xs og jeg bruger normalt small. Nu vil jeg smutte en tur i Fælledparken med nogle veninder. Ses senere piger!

Here is an outfit from one of the days in Stockholm! I like to mix different textures and I think the combination of this raw knit and the leather like skirt turned out quite good. Both items are from Zara. See you later girls – I’ll go enjoy the last day of Summer in Denmark :)