parttwoAW12lderbukserskindhandskerburgundycoatcoctailkjoleparttwo-2parttwoskjorteparttwojakkeJeg var forbi Part Two for et par uger siden, for at kigge på deres efterår/vinter kollektion. Jeg synes virkelig, at Part Two har gjort det super godt de sidste par år – eller måske er jeg bare begyndt at bide mere mærke i deres designs – jeg er vild med deres klassiske, feminine udtryk med et råt tvist! Denne kollektion består af mange lækre jakker og frakker, seje læderbukser, fede jeans, quiltede læderjakker, chunky striktrøjer og fine accessories. Har I en favorit blandt disse billeder? :)

I stopped by Part Two a couple of weeks ago to take a look at their A/W collection! I must say, that I really think Part Two has improved the last couple of years and I was also really impressed with this collection – lots of cool jackets, leather pants, great jeans and quilted leather jackets, chunky knitwear and delicious accessories! Very elegant, femine and classic, but with a raw twist! :) Do you have a favorite?