Som lovet kommer her en lille konkurrence i samarbejde med Calvin Klein, hvor en af jer har mulighed for at vinde den nye herreduft “Encounter”. Som tidligere nævnt, er I mange der spørger efter gaveideer til kæresten og jeg har også erfaret, at flere fyre følger med herinde :) Og denne parfume kan helt klart anbefales. Så skynd jer at deltage, hvis I vil sikre julegaven til kæresten, jeres bror eller jeres far :) Eller hvis du er fyr og gerne vil vinde den, of course! Hehe.. I kan læse min anmeldelse af den her.

For at deltage skal I skrive en kommentar med jeres navn og email og svaret på, hvad de tre nøgleord for duften er. Svaret kan I finde på Calvin Kleins site (her). Vinderen bliver udnævnt d. 21. oktober og jeg vil kort efter offentliggøre vinderen her på bloggen. Held og lykke ;)


(Sponsoreret)