hair tutorial, naturlige krøller@2xnaturligekrøller@2x

Products from Oriflame: 1. heat protect spray HERE, 2. curl styling mousse HERE, 3. volume dry shampoo HERE, 4. styling cream HERE 

Nogle piger går ud af badet om morgenen (inklusiv mig selv) med filtret, kruset hår og ville ønske, at de havde glat, skinnende hår, mens piger med glat hår ofte går og drømmer om smukke krøller. Græsset er altid grønnere på den anden side, ikke? :)

Man kan lige så godt lære at få det bedste ud af sine krøller, for det kan virkelig være smukt, hvis man lærer at style dem rigtigt. Jeg har i løbet af den seneste måneds tid testet fire hårprodukter fra Oriflame, med netop dette formål. Generelt er jeg positivt overrasket over kvaliteten af produkterne. Specielt deres “Curls & Waves” styling mousse var super god til at få det bedste frem i krøllerne. Den er virkelig effektiv, da den fremhæver og samler krøllerne uden at håret kommer til at virke klistret og stift.

Styling cremen er god til at ligge de små krusede hår ned, så de ikke stritter i alle retninger og den varmebeskyttende spray er et must, hvis man vil beskytte sit hår mod føntørring, glattejern, osv. Desuden er tørshampoo’en også virkelig god. Det er nemlig ikke bare en tørshampoo mod fedtet hår – den tilfører også volumen og giver tekstur i håret.

Man kan ofte få en hel masse krøller frem, selvom man blot har fald/bølger i håret ved at benytte produkter som disse. Jeg kan også varmt anbefale at bruge en “soft-styler” under føntørring, for ikke at blæse krøllerne ud. Jeg håber, at I kunne bruge min lille guide. God dag, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Some girls walk out of the shower in the morning (including myself) with frizzy, curly hair and wish that they had smooth, shiny hair, while girls with straight hair often dream about beautiful curls. The grass is always greener on the other side, right? :)

You might as well learn to get the best out of your curls, because it really can look beautiful, if it’s styled the right way. I have over the past month tested four hair products from Oriflame. Overall, I’m positively surprised by the quality of the products. Especially their “Curls & Waves” styling mousse was super efficient to bring out the best of the curls. It gathers the curls without making the hair seem sticky and stiff. The styling cream is perfect, if you want to avoid the frizzy hair on top of your head and the heat protection spray is a must, if you want to protect your hair from blow drying, straightening iron, etc. Furthermore, the dry shampoo is really good. It is not just a dry shampoo for oily hair – it also adds volume and gives texture to the hair.

You can often get a whole lot of curls out of your hair, even if you just have waves, by using products like these. I also highly recommend using a “soft-styler” during blow-drying, to avoid blowing out the curls. I hope that you could use my little guide. Have a lovely day, girls!

Sponsored by Oriflame

krøllethår@2x