shellakshellak behandlingshellac treatmentshellacgel nails

Jeg har været så heldig at få en “Colour gloss startpakke” tilsendt til test af Artistic Nails. Det er en slags shellak, som man meget nemt og hurtigt kan lave selv derhjemme og dermed slippe for at betale dyre domme for at få det lavet professionelt. Faktisk er Artistic Nails’ produkter lavet til både professionelt- og privat brug. Det holder efter sigende i op til fjorten dage og har en mere jævn overflade end almindelig neglelak. Jeg har selv prøvet shellak to gange og det har holdt virkelig godt. Jeg havde troet, at det var svært at lave selv, men det tog faktisk ikke meget mere end 15-20 minutter i alt. I kan finde kittet her, hvis I skulle få lyst til at læse mere om det eller prøve det selv. Nu vil jeg smutte over til en veninde til pizza og filmhygge. Vi ses!

(sponsored)