1. La Roche-Posay “Hydraphase intense masque”, 2. Rudolph Care “Facial oil”, 3. Rudolph Care “Lip balm”, 4. Vichy Normaderm “Nuit”

Jeg modtager rigtig mange produkter i forbindelse med, at jeg har bloggen og kun en lille procentdel ender her på bloggen i en anmeldelse. Men disse fire produkter er alle nogen som jeg varmt kan anbefale, så jeg syntes de fortjente en plads på bloggen :)

1. Masken fra La Roche-Posay er super lækker og giver masser af fugt. Især her i de kolde måneder har jeg været glad for den. La Roche-Posay er specielt udviklet til sensitiv hud og det synes jeg godt man kan mærke på deres produkter, som er milde og effektive.

2. Ansigtsolien fra Rudolph Care har jeg testet i en måneds tid nu. Jeg har ikke haft så gode erfaringer med ansigtsolier, da jeg hurtigt synes, at de kan blive for fede i det til min hud. Denne er jeg dog meget begejstret for og bruger den om natten for at give min hud fugt og den er super effektiv. Den er også ekstra god for huden i de kolde månder!

3. Læbepomaden fra Rudolph Care kan også varmt anbefales – den kommer i en lille krukke og er nem at påføre, da den ikke er så tyk i det. Den giver også læberne lidt shine, hvilket jo kun er et plus i min bog :)

4. Jeg er generelt ret begejstret for Vichy Normaderm, som er udviklet til uren hud. Selvom jeg ikke har uren hud, så forebygger serien også, så man ikke får det. Denne natcreme er lidt tyk i det, men huden kan stadig ånde og jeg synes virkelig at min hud bliver ensartet, mat og pæn, når jeg bruger den. Jeg bruger den dog kun i t-zonen, hvor jeg kan have tendens til urenheder. Jeg bruger også deres dagcreme, som I kan læse om her, hvor jeg dog altid supplerer med en serum først, for give lidt mere fugt til huden.

I receive a lot of beauty products because of my blog, but I only choose to write about a very small part of them. I have become very fond of these four products lately. The hydrating mask from La Roche-Posay is very mild and gives a lot of moisture to the skin. It’s specially developed for sensitive skin. The facial oil from Rudolph Care is just perfect for the cold season as it provides a lot moisture to the skin. I use it at night and it’s super efficient! It has also won a beauty price in Denmark :) The Lipbalm from Rudolph Care is also a new favorite. It’s easy to apply to the lips and it adds a little shine too. Love it! I have been using Vichy Normaderm for a while now and I have also become very fond of this night cream. I only use it in the T-zone and it makes my skin matte and uniform and best of all – it prevents breakouts.