hairdocanon eos - Kopigun-brittgun britt coiffure - Kopigunbrittsalon - Kopihair stye - KopigunbrittTak for alle jeres søde kommentarer omkring min nye frisure i går – det betyder meget :) Jeg havde i lang tid gået og tænkt på, at jeg gerne ville have en ny frisure. Jeg er normalt meget konservativ med mit hår, så jeg skulle lige gå og vænne mig til tanken i et godt stykke tid – jeg har trods alt haft langt hår siden jeg var 8 år :) Jeg havde besluttet mig for både en klipning og lyse striber i samme stil som Nathasja Poly (billedet øverst til venstre i dette indlæg). Jeg havde ikke fået farvet hår siden jeg var 13 år, så det var næsten den del, jeg var mest betænkelig ved.

Jeg har flere bekendte som bliver klippet og farvet hos Gun-Britt, hvis hår jeg altid beundrer, hvilket også var grunden til, at valget faldt på netop denne salon. Jeg ville være sikker på at gå derfra med et godt resultat, når nu jeg havde besluttet mig for så stor en forandring. :) Jeg fik farvet striber af en sød og dygtig pige der hedder Hannah og blev klippet af Gun-Britt selv. Det var en super god oplevelse og jeg følte virkelig, at jeg fik god vejledning omkring mit hår og den nye frisure.

Jeg fik lagt tre forskellige farver striber i håret, som nogenlunde passer til min egen hårfarve, så det fik en naturlig lys nuance og så udgroningen ikke kommer til at være så tydelig, når det vokser ud igen.

Jeg var så heldig at få nogle lækre produkter med hjem fra salonen – blandt andet “Star dust milky“, som er en slags tørshampoo, der får håret til at føles friskt (den findes også til mellemblond og mørkt hår), “Styling spray soft“, som er en mild hårlak, der får håret til at sidde som det skal uden at virke klistret og “Dry volume booster“, som jeg allerede er blevet totalt afhængig af – den giver et råt og lidt rodet “jeg er lige stået op”-agtigt look og får håret til at syne tykkere!

Alt i alt var det en super god oplevelse og jeg gik derfra med et stort smil. Er så glad for den nye frisure – synes det lange hår var begyndt at se så tungt ud. Det er virkelig rart med lidt forandring :) God aften alle sammen.

Thank you for all you sweet comments regarding my new hair cut yesterday – it means a lot! :) It is a really big change for me, as I’ve had really long hair since I was 8 years old. But I thought it was about time for a Little change :) I had my hair done at Gun-Britt – I’m so happy that I chose this saloon as the result turned out exactly like I had hoped for. I have got the saloon recommended frm many friends, so that was why I chose this place. I’m really happy with the result – it feels so much more fresh than the long hair. Also I got some hair products with me home – “star dust” which is a really good dry shampoo (also availabe for brown and black hair), “Styling spray soft” which is a nice hair spray, that makes you hairdo last all day long and “Dry volume booster” which I’m already addicted to – it gives my hair lots of volume and a messy “I just got out of bed” look! Love it.