Ecco “Walk in Style Award” var et super arrangement! Søde mennesker, god mad og live optræden med Nabiha. :) Jeg havde Jeg var så heldig at blive kørt rundt fra show til show i en Opel Astra med Vivienne Westwood og Sand show.

By Malene Birger havde 10-års jubilæum og showet på “Det Kongelige Teater” var intet mindre end fantastisk!

Fik en fin teaterkiggert til By Malene Birger showet og champagne med Acie og Tine inden Sand showet :)

Her er lidt billeder fra de shows jeg huskede at forevige på Instagram! :) Modeugen for mit vedkommende var et miks af arbejde og shows – jeg tog til de shows jeg kunne nå efter arbejde, men jeg må også indrømme, at det altså er fedest at deltage i modeugen i august frem for februar, uf det var koldt. ;) Til gengæld var jeg så heldig at Opel Danmark og Go Morgen Danmark stillede chauffør og bil til rådighed, så jeg blev kørt fra show til show i en lækker Opel Astra! – Not bad :) De fleste af billederne er taget med min nye HP Envy X2 :)

Here are a few pics from CPH fashion week caught on Instagram. Most of the pics are shot with my new laptop/tablet from HP “Envy X2”. Love it!  Have a fab day ladies and see you later.