træningstøj
Links: sports bra, tightstank top,  shorts, jacket, water bottleshoes, socks

I er rigtig mange der spørger ind til, om jeg træner, hvad jeg spiser og generelt hvad gør for at holde mig i form. For at være ærlig, har jeg i lang tid ikke lavet så meget andet end at cykle i hverdagen og generelt at spise sundt. Nu er jeg gået i gang med at løbe lidt og lave nogle forskellige øvelser for at holde mig i form. Jeg skal nok komme ind på emnet yderligere, men her er først en motiverende collage af sportstøj fra Nelly.com. Om end det lyder tosset er det bare lidt mere motiverende, at have noget lækkert sportstøj at træne i – det øger motivationen en lille smule (eller er det bare en dårlig undskyldning for at shoppe?). Jeg er i øjeblikket på udkig efter noget nyt og ovenstående items måtte gerne tilføjes i min garderobe.

Many of you ask what I do to keep in shape. To be honest, I haven’t really been doing anything until now. I have started to run a couple of times a week to keep in shape. And because of that I’m looking for new sportswear. I know it might sounds stupid, but it’s just a bit more motivating to exercise if you have some nice sportswear to put on (or is it just a bad excuse to do some shopping?).