armyjakkezara bootszipper bagH&M jeansburgundy beanieround sunglassesday birger et mikkelsen

Army jacket/Day Birger et Mikkelsen, tank top/H&M (men’s), printed jeans/H&M, boots/Zara, sunglasses/ASOS (get them here, adlink)watch/Certina, bracelets/Jane Kønig, Bik Bok & Ebay, earrings/Jane Kønig, rings/YSL & H&M, beanie/ASOS (get it here, adlink),  bag/Leowulff

I går havde jeg mine nye, printede bukser på fra H&M og armyjakke fra Day Birger et Mikkelsen, som faktisk også er af nyere dato :) Det er så skønt at solen skinner i øjeblikket, men jeg lader mig ofte rive med af solskinnet i de tidligere forårsmåneder og ender altid med at pissefryse, haha.. Forresten så koster bukserne kun 80 kr.!!! Scoop! Solbillerne er også nye og fra ASOS.

Yesterday I wore my new printed pants from H&M, my green army jacket from Day Birger et Mikkelsen and round sunnies from ASOS. The weather is just amazing these days, but I always overestimate the temperature when I see a glimpse of the sun and end up freezing my butt off. Haha..