nellyLinks: 1. yellow shorts HERE, 2. bikini HERE, 3. clutch HERE, 3. white top HERE, 5. white tee HERE, 6. white shirt HERE, 7. shoes HERE, 8. peach sweater HERE

Godaften piger! Håber I nyder fridagene – jeg gør ihvertfald i fulde drag! :) Jeg vil lige tippe jer om, at Nelly har startet udsalg på “40 sommer must haves” med 40% rabat HER. Ovenfor er mine favoritter. Jeg kunne godt finde på at bestille den blomstrede bikini eller den ferskenfarvede striktrøje. De mørkeblå lærredssko kunne jeg også godt overveje at smide i kurven til et lille DIY projekt med nitter. :)

Good evening girls! Hope you’re enjoying a couple of days off! I just wanted to inform you that you now can save 40% on 40 different “Summer must-haves” on Nelly.com HERE. Above you see my favorites. I’m considering to go for the floral bikini or the peach sweater