swimwear
Juhu.. jeg fik endelig fat i en “pocket wifi” i dag og det gjorde det hele en del nemmere! :) Vi har spenderet eftermiddagen her på stranden! Dejligt afslappende med magasiner og en god bog, aah. Bikinioverdelen er ny og er købt HER.. Desværre er den udsolgt i øjeblikket, men man kan få en nærmest fuldstændig magen til HER og HER – jeg synes den er så fin med de anderledes stropper. Underdelen er fra Triangl og er også en af mine favoritter. Se hele bikinien HER og HER. Solbrillerne er også af nyere dato og er fra Celine hos Sunglasesshop, men mere om dem i et andet indlæg :) Hatten er her fra Filippinerne til sølle 7 kroner! :) Og så fik jeg vist også fortalt hvor det hele var fra, haha.. Nu vil vi smutte hen og få noget dessert, haps. Hav en skøn dag, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Wehu.. Finally my Internet connection works!:) It makes everything much easier! :) We’ve spent the afternoon at the beach today! So cosy and relaxing :) My bikini top is new and I’ve bought it HERE. Unfortunately, it’s sold out at the moment, but you can find similar ones HERE and HERE. The bottom is from Triangl and is also one of my favorites. See the whole bikini HERE and HERE. The sunnies are from Celine and from Sunglasesshop. Now we’ll go have some dessert. Have a lovely day, girls! 

Adlinks

modeblogprisen