printed shortsLinks: 1. Vila HERE, 2. Day Birger et Mikkelsen HERE, 3. Gestuz HERE, 4. By Zoe HERE, 5. Part Two HERE, 6. Kokoon HERE, 7. MbyM HERE, 8. Zara HERE, 9. Paul & Joe Sister HERE

Printede shorts er en af de helt store trends denne sæson – og specielt sammen med en printet top i enten samme print eller et andet matchende mønster. Jeg er selv ret vild med tendensen og har også allerede anskaffet mig flere par printede shorts – blandt andet nr. 2. fra Day Birger et Mikkelsen HER og nr. 5 fra Part Two HER.

Printed shorts is one of the big trends this season – especially combined with a top in the same print or another matching pattern. I’m quite fond of this trend and I’ve already purchased several printed shorts, haha. I’ve just bought number 2. from Day Birger et Mikkelsen HERE and number 5 from Part Two HERE