goodieboxgoodie-box

Woow, wow! I dagens julekalenderlåge har jeg altså en temmelig vild præmie at dele med jer. I har nemlig mulighed for at vinde intet mindre en 12 bokse fra GOODIEBOX. Altså faktisk alle bokse fra 2017 til en samlet værdi af hele 7.500 kr. fyldt med alverdens lækre beauty produkter. Billederne repræsenterer kun en brøkdel af det, man kan vinde.

Hvis I ikke allerede kender GOODIEBOX, vil jeg lige fortælle jer om konceptet. Det er nemlig et ret genialt påfund, synes jeg. Det er en abonnementservice, hvor man som medlem hver måned modtager en boks med 5-7 forskellige beautyprodukter – nogen i fuld størrelse og andre i “sample size”. Perfekt hvis man er lidt af en beautynørd eller er typen, der godt kan lide at teste produkter af for at finde frem til det helt rigtige. Det er både velkendte og nye mærker, som boksene indeholder, og der er lidt for enhver smag. Hver boks koster 169 kr. inkl. fragt og har en værdi af minimum 550 kr. Hvis I står og mangler en julegave, kan GOODIEBOX også gives som gavekort. Bare en idé. :)

Hvordan deltager man? Hvis I vil være med i lodtrækningen om at blive den heldige pige, der løber afsted med hele 12 lækre GOODIEBOXE, skal I blot trykke HER og indtaste jeres email. Man tilmelder sig helt enkelt deres nyhedsbrev. De sender kun mails, når de har gode nyheder eller specielle tilbud og man kan til hver en tid melde sig fra igen, hvis ikke det frister. :)

Indlægget er udgivet i samarbejde med GOODIEBOX