Photobucket

For en måneds tid siden fortalte jeg, at jeg havde været model i et photo shoot for Yves Rocher i Stockholm. Jeg kan nu afsløre, hvad det hele gik ud på! :) Vi er som sagt fire skandinaviske bloggere der hver repræsenterer sit eget land – Tyra fra Sverige, Ulrikke Lund fra Norge, Mrs. V fra Finland og jeg. Det hele var sat op for at teste en ny vandfast makeuplinje fra Yves Rocher med både vandballoner og fish bowls.

Det var simpelthen så sjovt, og som I kan se på billederne, kunne man heller ikke lade være med at grine, når man fik tyret sådan en ballon i hovedet. Her får I en “behind the scenes” video og I kan også teste den vandfaste makeup på hver af os med vandballoner og fish bowls og se resultatet, hvis I går ind på Facebook her eller Yves Rochers hjemmeside, hvor I også kan deltage i konkurrencen om at vinde makeup til en helt års forbrug!

About a month ago I told you guys that I were doing a photo shoot for Yves Rocher in Stockholm. Now I can reveal what it was all about. Yves Rocher has just launched a new waterproof makeup line and we were there to test it out. It was so much fun and I think the result turned out really good! If you wanna see how it works, then go to Facebook or Yves Rocher’s website and see the result. I was actually pretty surprised that the makeup stayed on during all the takes.