see by chloéJeg har længe været fan af Chloés parfumer – specielt deres “Rose edition”, som jeg bloggede om HER. Nu har jeg været så heldig at få lov til at teste deres nyeste parfume “See by Chloé“. Jeg er allerede stor fan og har brugt den næsten hver dag siden jeg modtog den. Den minder mig meget om sommer – den er blomsteragtig og meget frisk i det. En ultra feminin duft som efter mim mening både kan bruges til hverdag og fest. Og så gør det jo heller ikke noget, at flakonen også er ret fin at have stående fremme, haha.. Det er sådan noget kun piger forstår.

Jeg har fået lov til at udlodde en parfume til en af jer, så følg med på bloggen – konkurrencen kommer op en af de kommende dage :)

I really love the new EDP from Chloé! It’s so fresh and has a very feminine and flowery smell that reminds me of Summer! I’ve been using it for the last couple of weeks and I can really recommend it to you guys. It’s perfect for both day and night in my opinion. I’m soon hosting a giweaway where you’ll have the chance to win one, so stay tuned :)

(Sponsored)